3+2 sofa

Hvis både en 3 og en 2 personers sofa er lige lille nok til dig og dine behov, hvorfor så ikke kombinere dem? Med en 3+2 personers sofa får du lige pludselig skabt noget ekstra plads, som der er mange, der kan have brug for – især når de har familie eller gæster på besøg. Samtidig ser det også rigtig godt ud, og med to sofaer kan du lave en markering i rummet, der virkelig viser, hvor den hyggelige og afslappende del af stuen begynder. Så hvis du drømmer om et flot sofasæt, er det oplagt at vælge en 2 og 3 personers sofa, så de kan danne ramme for din stue.

Tilbud
35.306,00 kr.
Tilbud
25.275,00 kr.
Tilbud
24.999,00 kr.
Tilbud
29.999,00 kr.
Tilbud
32.921,00 kr.
Tilbud
32.921,00 kr.
Tilbud
11.499,00 kr.
Tilbud
11.999,00 kr.

Hvorfor skal du vælge en 2 og 3 personers sofa?

Der er mange grunde til, at du skal vælge en 3+2 sofa. Udover det åbenlyse, at du får mere plads at sidde på til dig og dine gæster, er der faktisk også nogle andre grunde.

Sammensæt din 3+2 sofa som du vil!

Du får muligheden for helt selv at bestemme hvilke sofaer, du vil have stående. Hvis du køber et sofasæt, er sofaerne i forvejen som ofte valgt ud for dig. Men hvis du vælger en 2 og 3 personers sofa individuelt, bestemmer du helt selv, om de skal være helt ens eller ej. Du får altså en masse frihed til at sammensætte dit sofasæt, lige som du vil.

3+2 sofa

Utallige materialer og farver at vælge imellem

Når du kan sammensætte sofaerne lige præcis, som du vil, betyder det også, at der er nærmest uendelige muligheder at vælge imellem. Der findes jo masser af 2 og 3 personers sofaer derude i alle mulige forskellige slags materialer og farver, så du vil uden tvivl kunne finde lige præcis de to sofaer, du bedst kan lide.

Hvis du elsker sofaer i læder, vil det jo være det oplagte valg. Hvis du er mere til sofaer i stof, kan du vælge imellem alt lige fra bomuld til velour til polyester – og meget, meget mere. Med hensyn til farverne er der mange flere muligheder at vælge imellem. Du kan nærmest få sofaerne i lige præcis den farve, eller farver, som du ønsker. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Hvis du ønsker en 2 og 3 personers sofa, der skiller sig ud fra mængden, er dette overhovedet ikke et problem. Hvorimod du også nemt kan finde nogle sofaer, der er lidt mere neutrale og simple.

Find en 3+2 sofa på tilbud!

Når du skal købe to sofaer, kan det godt gå hen og blive lidt dyrt. Så hvis du ikke har det største budget, vil vi råde dig til at lede efter en 3+2 sofa på tilbud! Det er nemlig overhovedet ikke umuligt at finde en 2 og 3 personers sofa på tilbud, så du dermed kan spare lidt penge. Det handler bare om, at du skal holde øje med de forskellige forhandlere, og hvornår deres tilbud begynder, og så bare krydse fingre for, at de har lige præcis de sofaer, du søger efter.