Sovesofa

En sovesofa er faktisk den vestlige udgave af en japansk futon sofa. Her består sengen af både madras og dyne, som kan foldes sammen og lægges væk, når det ikke længere skal bruges. Det lyder ret bekendt, ikke? Vi har dog lavet det en smule om her i Vesten, så det består af en sofa, som kan foldes ud som en seng om aften. I Japan er det lidt anderledes, da de pakker deres futoner sammen i et skab om dagen.

Så hvis du er på udkig efter et praktisk møbel, som du både kan bruge som seng og sofa, er en sovesofa det oplagte valg!

Tilbud
Tilbud
Tilbud
6.999,00 kr.
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
9.319,00 kr.
Tilbud
Tilbud
9.999,00 kr.
4.499,00 kr.
Tilbud
9.999,00 kr.
Tilbud
4.999,00 kr.
Tilbud
10.799,00 kr.
4.499,00 kr.
Tilbud
10.799,00 kr.
Tilbud

Hvorfor skal du vælge en sovesofa?

Der er mange gode grunde til at vælge en sovesofa, og derfor har vi prøvet at opliste nogle af dem, så du kan få et nemt overblik over dem.

Du skal vælge en sovesofa fordi:

  • Der er først og fremmest den oplagte grund, at du skal vælge en sovesofa, fordi den er praktisk. Hvis du har et lille hjem, er en sovesofa genial, da du kan have en sofa om dagen og til når du har gæster over, og så kan du nemt slå den ud og sove på, når du er alene. Det er altså et multifunktionelt møbel udover det sædvanlige.
  • En sovesofa er ikke kun begrænset til de små hjem, du kan sagtens også bruge det i et gæsteværelse for eksempel. På den måde kan du altid nemt tilbyde dine gæster at overnatte uden, at de behøver at have noget med til det.
  • Sovesofaer kommer i mange forskellige former! Du kan derfor nemt finde en, der passer til præcis det rum, du vil have den placeret i. Vælg for eksempel en sovesofa med chaiselong for at skabe lidt ekstra komfortabel siddeplads i løbet af dagen.
  • Flere og flere sovesofaer tilbyder en opbevaringsløsning under sig. Hvis du vælger en sovesofa med opbevaring, kan du dermed nemt gemme dyner og puder væk i sofaen, når du ikke bruger dem.
  • Der findes mange forskellige størrelser, du kan få en sovesofa i. Leder du efter en sovesofa, der svarer til en trekvart seng, når den er slået ud? Intet problem! Du kan også sagtens finde sovesofaer, der er større eller mindre, hvis det er dette, dit behov er.
  • Du kan nemt finde en sovesofa i lige præcis det materiale og den farve, du bedst kan lide. Da der er så mange forskellige sovesofaer på markedet, så vil du helt sikkert kunne finde en, der passer til lige præcis din stil.

 

 

Santo Sovesofa

 

Find en sovesofa på tilbud!

Nogle sovesofaer kan godt være lidt dyre – især hvis du gerne vil have en i ordentlig kvalitet, og kan holde til at sidde på den om dagen og sove på den om natten. Derfor er det en god idé at holde øje med sovesofaer på tilbud. Du kan nemlig sagtens være heldig at finde en god kvalitets sovesofa til billige penge. Det handler bare om at holde øje med de gode tilbud hos forhandlerne!