sofa.dk logo

Udvalgte fordele
  • Gratis levering
  • Prisgaranti
  • Gratis delbetaling
  • Håndlavet i Europa


Gå til forhandler

Hvis du bare kender en brøkdel til dansk design, har du uden tvivl hørt navnet Børge Mogensen før. Og har sikkert også før blevet forelsket i nogle hans flotte møbler. Børge Mogensen satte for alvor dansk design på verdenskortet, og det er med god grund, at hans møbler stadig er så populære i dag, som de var for 50 år siden.

Hvis du elsker dansk design, burde en sofa fra Børge Mogensen helt klart være i dine overvejelser, hvis du skal have en ny sofa. Det er et køb, som du uden tvivl vil få glæde af resten af livet. Ikke bare på grund af den utrolige høje kvalitet og holdbarhed, men også på grund af det enkle og simple design, som sofaerne består af, og som bare aldrig går af mode.

Hvilke slags Børge Mogensen sofaer kan jeg få?

Der findes rigtige mange forskellige slags Børge Mogensens sofaer, så denne beskrivelse vil ikke være udtømmende. Vi har dog alligevel prøvet at opridse et par af hans mest ikoniske sofaer, så du kan få et lille overblik, hvad for nogle slags, der findes, og hvorfor de er så populære, som de er.

Børge Mogensen sofa 2213

Børge Mogensen designede faktisk denne sofa til sit eget hjem i 1962. Hans mål var at skabe den ultimative sofa igennem en afklaret æstetik og gernerøse proportioner. Med dens enkle form er det en sofa, der vil pryde ethvert rum. Hvis du elsker en klassisk og simpel sofa, er dette helt sikkert et godt valg.

Børge Mogensen sofa No. 1

Børge Mogensen designede sin No. 1 sofa i 1955. Sofaen er en blanding af tidstypiske elementer og detaljer, der ikke kun er flotte at se på, men som også er funktionelle. Det er en meget genkendelig sofa, som uden tvivl vil passe en i et hvert skandinavisk indrettet hjem.

Hvilke størrelser og materialer kan jeg få en Børge Mogensen sofa i?

Da Børge Mogensen har designet så mange flotte sofaer, er der heldigvis mange at vælge imellem, når det kommer til størrelser og materialer. Du vil helt sikkert kunne finde en Børge Mogensen sofa, der passer til din stil.

Vælg en Børge Mogensen sofa i den størrelse, du foretrækker

Det er oftest en Børge Mogensen 2 personers sofa eller en Børge Mogensen 3 personers sofa, du kan finde. Det var klart disse to størrelser, de fleste af hans sofaer blev fremstillet i. En af grundene hertil var selvfølgelig tiden, de blev designet i, men også på grund af, at det enkle og simple look klæder disse størrelser sofaer utroligt godt.

Vælg en Børge Mogensen sofa i læder eller stof

Langt de fleste af Børge Mogensens sofaer er lavet i læder. Det er dog ikke umuligt at finde nogle i stof, hvis du foretrækker det fremfor læder. For eksempel er hans No. 1 model oftest at finde i stof, mens 2213 modellen oftest er i læder. Det kommer altså meget an på, hvad valget af modellen er i forhold til hvilket materialer, der er at vælge imellem.