Chaiselong sofa

En sofa med chaiselong er det perfekte valg, hvis du gerne vil have en sofa, hvor du kan slå benene op og rigtig slappe af efter en lang dag. Sådan en sofa giver tit et afslappet og hyggeligt udtryk i ens stue – hvilket er noget, de fleste gerne vil have. Hvis du køber en sofa med chaiselong, er du sikret dig en klassiker, som du kan få glæde af i mange år frem. Der er nemlig en grund til, at en chaiselong sofa aldrig går af mode. Udover, at den er praktisk og funktionelt, er den også utrolig flot og enkelt, hvilket kendetegner en klassiker.

Tilbud
7.999,00 kr.
5.999,00 kr.
Tilbud
5.799,00 kr.
11.499,00 kr.
6.799,00 kr.
19.999,00 kr.
21.999,00 kr.
Tilbud
5.579,00 kr.
Tilbud
5.579,00 kr.
5.999,00 kr.
21.999,00 kr.
6.799,00 kr.
6.799,00 kr.
11.499,00 kr.
39.999,00 kr.
10.999,00 kr.
19.999,00 kr.
21.999,00 kr.

Ren afslapning med en chaiselong sofa

Hvis du elsker at slappe af med en god film i fjernsynet efter en lang dag, så er en chaiselong sofa din bedste ven. Med den langstrakte ende på sofaen, kan du nemlig nemt smide benene op på – og samtidig vender du din krop direkte mod fjernsynet, så du slipper for at få ondt i nakken, fordi du sidder med siden til. En chaiselong sofa er faktisk mere eller mindre den perfekte kombination af en sofa og en lænestol. Og det vil ikke være så træls at være ejer af, vel?

Plads til gæster?

Når du får gæster på besøg, kan du nemt også tilbyde dem en dejlig komfortabel siddeplads, da der er masser af plads i sofaen. Hvis du dog føler, at du godt kunne bruge et par siddepladser ekstra, er det helt oplagt at købe en puf, der matcher sofaen. På den måde kan du faktisk få en ekstra chaiselong, hvis du sætter den i forlængelse af sofaen samtidig med, at du får noget ekstra siddeplads. Det er altså den perfekte sofa til ren afslapning alene – men også sammen med andre.

Find den rigtige sofa i lige præcis den stil, du ønsker

Som sagt så er en sofa med chaiselong en klassiker, som aldrig går af mode og som skaber en hyggeligt atmosfære i dit hjem. Denne slags findes både som lille sofa og stor sofa –  heldigvis findes der så mange forskellige sofaer, at du sagtens kan finde en, der passer lige præcis til dig og din stil. Så det er bare med at gå på jagt efter den helt rigtige.

Find den rette farve til din sofa som passer perfekt til dig

En af de første ting du lægger mærke til ved en sofa, er naturligvis farven. Derfor er det også vigtigt at finde den farve, du synes er flottest – og selvfølgelig passer godt ind med resten af stuen. Du kan vælge at gå efter en sofa i en grå, sort eller mørkeblå farve. Disse farver er meget neutrale, og vil passe ind i stort set alle slags hjem. Hvis du dog synes, at det kan være lidt for kedeligt, eller du bare elsker farver, kan du altid gå efter en farve som gul eller grøn. Disse farver vil helt sikkert bryde rummet og give den noget nyt liv. Hvis du ikke er bange for farver, er det en oplagt mulighed at vælge en sofa i en stærk farve.

Vælg det materiale, du bedst kan lide

Udover farven er materialet også en ting, der er vigtigt at overveje, inden du køber en sofa. Langt de fleste chaiselongsofaer fås i en form for stof. Dette er ofte polyester eller velour, da der er mange forskellige muligheder i forhold til farverne. Hvis du vælger en sofa i stof, skal du være opmærksom på, hvor høj dens martinedale er. Martindale fortæller nemlig dig, hvor slidstærkt tekstilet er. Tommelfingerreglen er, at martindalen skal lægge mellem 15.000-25.000 martindale, for at sofaen kan holde til normal hverdag slid. Dette er altid dejligt at have i baghovedet, når du skal ud og investere i en ny sofa.

Det er dog også muligt at få en sofa i læder, hvis du foretrækker dette materiale. Her er der også forskel på holdbarhed alt efter, hvad du vælger, så sørg for at få undersøgt det grundigt, inden du køber den.

Det er altså helt op til dig og dine præferencer, hvad du vælger, når det kommer til valg af materiale og farve på sofaen. 

Find billige sofaer med chaiselong hos nysofa.dk

Hvis du ikke har verdens største budget, men du stadig gerne vil have en ny sofa, kan du jo være heldig at finde en billig sofa på tilbud. Der nemlig rigtig mange forhandlere, der kører med tilbud et par gange om året. Der er endda nogle, der kører med det stort set hele året rundt. Så du skal altså ikke være bange for, at du ikke kan finde din drømme sofa, hvis du ikke har verdens største budget, du kan bruge på den. Det kan sagtens lade sig gøre.

Fordelene ved en chaiselong sofa

En sofa chaiselong er bestemt ikke en dårlig investering. Tværtimod. Hvis du dog stadig ikke er helt overbevist, har vi samlet en masse fordele, der er ved en chaiselong sofa lige herunder, så du forhåbentlig kan blive mere overbevist.

Fordelene ved en chaiselong sofa er:

  • Du kan virkelig udnytte stuens hjørner med en ny sofa. På grund af sofaens form kan du nemlig nemt stille den op i et hjørne, og dermed tager den ikke plads fra andre møbler i resten af stuen.
  • Mens den langstrakte chaiselong kan bruges til at lægge sig på, når du vil nyde en afslappende filmaften, kan den tilbyde flere siddepladser, hvis du har besøgende eller hele familien over.
  • Ikke alle chaiselongsofaer har denne mulighed. Men du kan få nogle sofaer med opbevaring som har et rum under sig. Så du kan bruge det til at opbevare sengetøj, tæpper, puder og så videre. Alt hvad du ikke behøver at have lige på hånden.
  • Der er en del chaiselong sofaer, der kan laves om til en sovesofa. Dette er virkelig smart, hvis du har overnattende gæster. Så behøves de ikke at slæbe en masse soveudstyr med, når du kan tilbyde en soveplads.

Nu er du forhåbentlig overbevist om hvorfor du skal købe en sofa med chaiselong. Nu handler det bare om for dig at gå på jagt, efter den chaiselong sofa, du synes er pænest.

Dublin u-sofa med chaiselong og open end, Blue, højrevendt, 1. stk nakkestøtte