Chesterfield sofa

En Chesterfield sofa er stadig en af de mest populære sofaer, der findes på markedet – og med god grund. På grund af det elegante og klassik look, de bidrager med, er det sofaer, der er elsket af mange. En Chesterfield sofa er karakteriseret ved den utrolige kvalitet og holdbarhed – to ting, der er utrolige vigtige ved en sofa.

Hvis du elsker den engelske stil, og gerne vil have den i din stue, er en Chesterfield sofa helt klart vejen at gå!

Historien bag Chesterfield sofaen

Hele Chesterfield stilen er opkaldt efter Phillip Chesterfield, som var den 4. jarl af Chesterfield. Det er dog ikke helt 100% sikkert, hvordan jarlen fik disse møbler opkaldt efter sig, men der er nogle, der mener, at det skyldes, at han fik møbler i denne stil foræret som gave. Andre mener dog, at læderet til møblerne har sin oprindelse omkring Chesterfield, og sofaerne deraf har fået navnet.

Chesterfield møblerne har altså en lang historie, som du tydeligt kan se i møblerne. Når du ser en Chesterfield sofa bliver du nemlig straks bragt tilbage til de gamle, store engelske herregårde, hvor de rige levede i sus og dus, og forlangte møbler i den højeste kvalitet. Hvilket så endte med at blive Chesterfield møblerne.

Nu er disse møbler dog ikke længere kun forbeholdt de rige og velhavende. Chesterfield møblerne er dog stadig lige så populære i dag, som de var dengang – og dette skyldes ikke mindst den høje kvalitet og det helt enkelte og klassiske look.
chesterfield sofa

Hvorfor vælge en Chesterfield sofa?

Du kan finde en Chesterfield sofa i nærmest lige præcis den størrelse, farver og materiale du vil have. På grund af dens alsidighed, men stadig enkle og genkendelige design er en Chesterfield sofa en af de mest populære og elsket sofaer, der findes. Med en Chesterfield sofa er du sikret høj kvalitet og god holdbarhed, hvilket viser sig i, at du har en sofa i rigtig mange år frem.

Find en Chesterfield sofa i den størrelse, der passer dig

Du kan sagtens finde en Chesterfield sofa i en 2 personers eller måske en 3 personers, hvis det passer bedre for dig. Kombiner eventuelt de to størrelser og stil dem ved siden af hinanden for at skabe endnu mere siddeplads i din stue.

Find en Chesterfield sofa i det materiale, du bedst kan lide

De fleste forbinder nok en Chesterfield sofa med læder, men de findes faktisk også i stof. Især velour er et populært stof at lave sofaen i. Du kan altså nemt finde det materiale, du synes er flottest og mest behageligt.

Find en Chesterfield sofa i den farve, du bedst kan lide

Ligesom de fleste forbinder en Chesterfield med læder, er der nok også mange, der forbinder med den brune eller sorte farve. Og selvom det er et utroligt klassik look, er det altså også muligt at finde en Chesterfield i andre farver, hvis du foretrækker det. Der er mange valgmuligheder, så det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser!