Cleveland sofa

Er du på udkig efter en ny sofa? Men er ikke helt sikker på, hvilken du skal vælge? Går du op i, at sofaen skal være i et tidsløst og klassisk design, så du slipper for at skifte den ud om et par år? Hvis du kan svare ja på disse spørgsmål, så har vi et godt bud på en sofa for dig. Nemlig en Cleveland sofa. En Cleveland sofa er faktisk en af de mest populære, der findes på markedet. Og det er især på grund af dens tidsløse design, som mange folk er vilde med, hvilket vi udmærket forstår! Hvis du dog ikke er helt overbevist om, at en sofa i Cleveland serien er noget for dig, så synes vi, at du skal læse med videre her. Så vil vi gøre vores bedste for at overbevise dig om, at du ikke kommer til at fortryde det, hvis du køber en Cleveland sofa!

Cleveland sofa

Cleveland 2 pers. Sofa

5.299,00 kr.

Cleveland sofa

Cleveland 3 pers Sofa

5.999,00 kr.

Cleveland sofa

Cleveland 2 pers. Sofa

3.999,00 kr.

Cleveland sofa

Cleveland 2 pers. Sofa

3.999,00 kr.
6.799,00 kr.
5.999,00 kr.
5.999,00 kr.

Cleveland sofa

Cleveland 2 pers. Sofa

4.999,00 kr.

3 personers sofa

Cleveland 3 pers Sofa

4.499,00 kr.

3 personers sofa

Cleveland 3 pers Sofa

4.499,00 kr.

3 personers sofa

Cleveland 3 pers Sofa

5.999,00 kr.
5.999,00 kr.
6.799,00 kr.
5.999,00 kr.
6.799,00 kr.
6.799,00 kr.

Cleveland sofa

Cleveland 3 pers Sofa

5.999,00 kr.
6.799,00 kr.
6.799,00 kr.

Cleveland sofa

Cleveland 2 pers. Sofa

4.999,00 kr.

2 personers sofa

Cleveland 2 pers. Sofa

4.999,00 kr.

Hvad er en Cleveland sofa?

En Cleveland sofa er en sofa, som er en del af serien Cleveland. Der findes altså forskellige udgaver af sofaer i denne serie, men de har alle sammen det tilfælles, at de er lavet i et tidsløst design, det er høj kvalitet og så er de til fair priser. Så hvis du gerne vil have en lækker sofa, der kan holde i mange år frem uden at skulle betale en bondegård for den, så er en Cleveland sofa helt sikkert et godt valg til dig!

Hvorfor vælge en Cleveland sofa?

Du kan måske undre dig over, hvorfor du egentlig skal vælge en Cleveland sofa fremfor andre sofaer. Det spørgsmål forstår vi godt, da det kan være virkelig svært at skelne sofaer fra hinanden og finde ud af, hvad der er godt og skidt. Men som sagt før, så er sofaer i Cleveland serien lavet i rigtig høj kvalitet, hvilket sikrer dig, at du kan have sofaen i mange år. En sofa er ikke ligefrem et møbel, der normalt bliver skiftet ud så tit, så det er vigtigt at sikre sig, at kvaliteten er i orden, så du kan få glæde af den i mange år frem. Og med en Cleveland sofa er du sikret dette. Udover kvaliteten, så er designet også tidsløst, hvilket vil sige, at det også er moderne om fem år for eksempel. Med en Cleveland sofa får du altså en sofa, du kan have glæde af i mange år frem.

Hvilke slags Cleveland sofaer kan jeg få?

Som sagt tidligere så er Cleveland jo en serie indenfor sofaer, hvilket betyder, at du kan få forskellige udgaver af dem. Nogle af disse forskellige udgaver, vil vi komme ind på herunder. Så kan du forhåbentlig få et bedre overblik over hvilken Cleveland sofa, der passer bedst ind i dit hjem.

Hvilken størrelse vil du have din Cleveland sofa i?

Når det kommer til størrelsen på sofaen, er der nogen forskellige, du kan vælge imellem. Du kan for eksempel vælge en 2 personers sofa. Denne størrelse er helt perfekt, hvis du ikke har den største stue, men stadig gerne vil have en sofa, hvor dine gæster kan sidde, når de kommer over. Hvis du har en større stue, er det selvfølgelig oplagt at vælge en 3 personers i stedet for, da du dermed får mere plads. Hvis pladsen tillader, kan du også vælge at købe både en 2 og 3 personers, som du stiller ved siden af hinanden. På den måde er du sikker på, at du har plads til hele din familie og dine gæster.

Når du skal vælge en størrelse på din Cleveland sofa, vil vi altid anbefale dig at måle ordenligt op, så du er sikker på, at du finder den rigtige størrelse. Der er ikke meget værre end at komme hjem med ting, der ikke passer alligevel. Så husk og mål op og selvfølgelig vurdere, hvad dine behov er, inden du vælger størrelsen på sofaen.

Hvilket materiale skal sofaen være i?

Cleveland sofaerne er alle lavet i stof og af polyesterskum, som sikrer dig, at du sidder behageligt. Så hvis du elsker en sofa i stof, er dette altså et godt valg til dig. Når det kommer til benene, er der lidt flere forskellige materialemuligheder. Du kan for eksempel vælge, om de skal være i hvidolieret fyrretræ, i krom eller i røgfarvet fyrretræ. Der er altså muligheder for at tilpasse det din indretningsstil derhjemme. Hvis du for eksempel kører med den nordiske indretningsstil, vil de hvidolieret fyrretræs ben passe rigtig godt ind, da de passer til det lyse træ, som ofte ses i den nordiske stil. Benene i krom vil derimod måske passe bedre ind i en indretningsstil, hvor der er mange metaller. Men valget er selvfølgelig helt op til dig og dine præferencer.

Hvilken farve vil du have din Cleveland sofa skal være?

Sofaerne i Cleveland serien fås i fem forskellige farver, så du skal altså ikke være bange for, at du kan vælge én bestemt farve. Du kan for eksempel vælge sofaen i en flot lysegrå farve. Denne farve passer ind i stort set alle slags hjem, men den passer især godt, hvis du bruger den nordiske indretningsstil derhjemme. På grund af den neutrale farve er det nemlig et perfekt match til den minimalistiske stil, som den nordiske er indenunder. Du kan også vælge en helt mørkegrå farve, hvis du hellere vil have, at din sofa er i den mørkere end af skalaen. Det kan især være praktisk med en mørkere sofa, hvis der er børn eller dyr derhjemme. Det er nemlig ofte lidt nemmere at skjule pletter og snavs, når sofaen er mørk i forhold til lys. Så det kan også være en god idé at tænke lidt praktisk indover, når du skal vælge en farve til din sofa. Hvis du leder efter en sofa, der skiller sig ud, er det muligt at vælge en flot svag lyserød farve, som du også kan få Cleveland sofaen i. Denne farve er utrolig elegant, og vil virkelig være med til at bryde et rum, der måske ellers ikke lige er fyldt med farver. Så hvis du gerne vil have en unik sofa, kan denne farve hjælpe dig godt på vej.

Skal sofaen være med eller uden chaiselong?

Du kan selvfølgelig også få en Cleveland sofa med chaiselong. Om du skal vælge en sofa med chaiselong eller ej, er selvfølgelig op til dine præferencer, behov og størrelse på rummet. En chaiselong kan give dig muligheden for at smide benene op efter en lang dag og sørge for, at du rigtig kan få slappet af. Desuden får du automatisk også en ekstra siddeplads med en chaiselong, som altid er dejlig, når du har gæster over. Men som sagt kræver det også pladsen til det. For en chaiselong kan godt fylde lidt, så hvis rummet sofaen skal stå i, ikke er alt for stort, kan det hurtigt komme til at se sammenklemt ud. Så det er altid en god idé at vurdere, om du i virkeligheden har brug for en chaiselong eller ej, uden du køber sofaen.

Skal du have en puf eller andet tilbehør med til din Cleveland sofa?

Hvis du ikke føler, at du har plads til en Cleveland sofa med chaiselong, kan det være værd at overveje, om du skal købe en puf til den i stedet for. En puf giver samme funktion som en chaiselong, når du har sat den i forlængelse af sofaen, men den giver også noget ekstra. Med en puf får du nemlig en større fleksibilitet, end du gør med en chaiselong, da du nemt kan tilføje og fjerne puffen efter dine behov. Så hvis du en dag for eksempel har gæster på besøg, kan du nemt lige hive puffen frem, så du kan bruge den som ekstra siddeplads. Når gæsterne er gået igen, kan du så sætte puffen hen i et hjørne, eller et andet sted, hvor den ikke står i vejen og fylder så meget. Det lyder lidt smart, ikke?

Du kan også få andet tilbehør til din Cleveland sofa. Du kan for eksempel få en nakkestøtte til sofaen, så du sikrer en bedre siddekomfort. Med en nakkestøtte kommer du nemlig til at sidde bare den tand bedre, da du lige pludselig har et sted, hvor du kan hvile dit hoved. Det er selvfølgelig også nemt at flytte rundt på nakkestøtten, så du kan placere den lige præcis, hvor du har behov for den på sofaen.

Er en Cleveland sofa god?

Du tænker måske, at det er meget fint, at vi taler så godt om Cleveland sofaerne, men hvad siger andre folk til den? Heldigvis for dig så får en Cleveland sofa gode anmeldelser. Som sagt tidligere er det en kvalitets sofa, som mange andre allerede har opdaget. Du skal altså ikke frygte at købe sådan en sofa – det er et køb, du vil blive glad for, også mange år frem i tiden. Nu handler det bare om at finde lige præcis den udgave af Cleveland sofaen, der passer helt perfekt ind i dit hjem og din indretningsstil.