Niels Eilersen begyndte sit utrolige håndværk allerede i 1895. Der er altså masser af historie og kvalitet forbundet med en Eilersen sofa. Hvis du også bare kender lidt til dansk design indenfor møbelbranchen, har du helt sikkert også hørt navnet Eilersen før. Eilersen brandet er med god grund bundet op på ord som stolte traditioner, utrolig høj kvalitet og en god komfort. Alle tre er ting som de fleste gerne vil have i deres møbler.

Hvis du køber en Eilersen sofa, er du altså sikret en sofa for nærmest resten af dit liv. Den høje kvalitet vil du nemt lægge mærke til og med dens stilrene design, vil det helt sikkert være et køb, som du ikke fortryder!

Historien bag Eilersen

Det var Niels Eilersen, der helt tilbage i 1895 grundlagde designvirksomheden Eilersen. Niels Eilersen var egentlig uddannet karatmager, og det var også indenfor dette område, at virksomheden arbejdede med i starten. Udover karatmageri, arbejdede de også med karosserier og polstring af de første automobiler. Det var først i 1930, at Eilersen begyndte at producere møbler. Dette skete faktisk lige efter en fabriksbrand, hvor han så muligheden for at gå andre veje.

Sidenhen har Jens Juul Eilersen taget over. Dette skete i 1960’erne, hvor han fik ansvaret for virksomheden, og har som ene mand stået bag designudviklingen af sofaer i mange år. Blandt nogle af de mest kendte design er Baseline-serien indenfor sofaer. I løbet af de seneste par år er der dog kommet andre møbelarkitekter til, som har bidraget til nogle specialkollektioner. 

Nu er det Jens Juul Eilersens sønner, Anders og Nils, som har overtaget styringen af virksomheden i Danmark. Dog er Jens stadig en stor del af virksomheden, men han har lovet sine sønner, at han trækker sig tilbage – når han bliver 90 år gammel.

Hvorfor skal du vælge en Eilersen sofa?

En Eilersen sofa er synomen med elegante, behagelige, og praktiske sofaer. Ikke tre dårlige ting, når det kommer til en sofa, vel? Selve fundamentet bag Eilersen design er skabt på stolte traditioner og moderne udvikling. Deres mål er altså at kombinere det gamle med det nye.

På grund af Eilersen gode ry, ikke kun i Danmark, men resten af verden faktisk, er deres sofaer nærmest blevet lig med kvalitet. Og dette er især på grund af det unikke håndværk og modebevidste design. Det er med god grund, at der er en del af Eilersen sofaer, der har fået status som decideret klassikere.

Med en Eilersen sofa er du sikret en tidsløs og klassik sofa, der kan holde i mange år frem. En Eilersen sofa er en investering – men helt sikkert en investering, der betaler sig. På grund af den høje kvalitet og holdbarhed, er du sikret en sofa i rigtig mange år frem, så du skal ikke være bange for, at du skal skifte den ud efter kun et par år. Det er en sofa for livet. Hvis du elsker dansk design, der har fokus på traditioner, men også er modebevidst designet, er en Eilersen sofa helt sikkert et godt valg til dig!