Erik Jørgensen sofa

Erik Jørgensen Møbelfabrik er et meget kendt brand indenfor møbelverden – ikke bare i Danmark, men i hele verden. Firmaet blev grundlagt tilbage i 1954 af Erik Ole Jørgensen, og de bestræber sig på, at lave møbler der holder. Dog skal møblet være mere end bare holdbart. Det skal også være flot at se på, og åbne øjnene for nye måder at se og lave møbler på.

Det er tydeligt at se på deres møbler, at den store passion og gode håndværk er kendetegnende for dem. Især med Erik Jørgensen 315 sofa er det meget klart at se dette – og det er en af grundene til, at lige præcis denne model er så populær, som den er.

Tilbud
16.999,00 kr.
Tilbud
17.999,00 kr.
Tilbud
Tilbud
Tilbud
20.999,00 kr.
Tilbud
20.999,00 kr.
Tilbud

Historien bag Erik Jørgensen Møbelfabrik

I 1954 grundlagde Erik Ole Jørgensen sin møbelfabrik i Svendborg på Fyn. Igennem to generationer har møbelfabrikken skabt møbler med fokus på godt håndværk, naturlige materialer og simpel formgivning. Især sofaer er der kommet mange klassiker ud af. En Erik Ole Jørgensen sofa er derfor en sofa, der udstråler kvalitet.

Erik Jørgensen havde en utrolig æstetisk sans, og med hans uddannelse indenfor sadelmageri og møbelpolstring, blev han hurtig en foretrukken samarbejdspartner for sin generation af nytænkende møbelpolstrere. Denne position er stadig formået at blive opretholdt, og Erik Jørgensen Møbelfabrik har altså en stor ekspertise indenfor polstrede designermøbler.

På grund af den høje kvalitet, som Erik Jørgensen møbler leverer hver gang, er det ikke for sjovt, at de er så kendte og elsket, som de er. De går meget op i, at formsproget skal være tidsløst og selve fremstillingen af møblet, skal foregå med største omhu og omtanke for mennesker og miljø.

De sidste mange år er der kommet mange nye samarbejder til med nye designere, og de har flere kollektioner, der er blevet verdenskendte.

I dag drives virksomheden af Erik Jørgensens to sønner, Niels og Ole, som gør alt for at bevare det, som deres far har skabt.

Hvorfor skal du vælge en Erik Jørgensen sofa?

Udover, at du får en flot og tidsløs sofa, hvis du vælger en fra Erik Jørgensen, så får du også en sofa der er blevet fremstillet med bæredygtighed for øje. En af deres helt store ambitioner i virksomheden er nemlig at skabe møbler, der er holdbare og bæredygtige. Du er sikker på, at de er helt kompromisløse, når det gælder kvaliteten og detaljerne i polstringen, og de går meget op i, at produktionen af sofaen er lavet med omtanke for verden.

En Erik Ole Jørgensen sofa er altså en sofa, du kommer til at have i mange år frem. Med det rene og stilfulde design, som passer ind i stort set alles hjem, er det en sofa, der kan holde igennem mange forskellige tidsperioder. Du behøves altså ikke at skifte den ud på grund af, at den går af mode – det sker nemlig ikke. Det er desuden en utrolig høj kvalitet, Erik Jørgensens sofaer er lavet i, så det er altså en sofa, der er yderst holdbart!