Grøn velour sofa

sofa.dk logo
Udvalgte fordele

Velour sofaer har virkelig fået et comeback de sidste par år. Og ikke mindst den grønne farve er et utroligt populært farvevalg til velour sofaen. Og det er med god grund. En grøn velour sofa kan nemlig nemt lysne et helt rum op. Alt afhængig af form og størrelse du vælger sofaen i, kan det udtrykke en hyggelig hjemlig følelse, eller en mere formel og elegant stemning. En sofa i grøn velour er altså alsidigt, og et køb du helt sikkert ikke kommer til at fortryde!

grøn velour sofa

Hvorfor skal jeg vælge en grøn velour sofa?

Du kan måske stadig have nogle forbehold ved at vælge en grøn velour sofa, men dem vil vi prøve at ryste af dig.

Du har måske hørt, at velour kan være svært at vedligeholde. Dette er heldigvis ikke sandt, da det kan gøres så let med en støvsugning med et blødt børstehoved. Ret simpelt, ikke?

Velour er desuden et materiale, hvor pletter ikke er særlige synlige. Og dette er jo ret smart, især hvis du har børn i hustanden. For så er det uundgåeligt, at det kommer til at blive spildt på et eller andet tidspunkt. Så hvis du vælger en velour sofa i grøn, skal du altså ikke være bange for, at du får en plettet sofa.

Desuden er velour faktisk et slidstærkt materiale, der kan holde sig flot i mange år frem. Så hvis du vælger en grøn velour sofa, har du en sofa, du kan få glæde af i lang tid. 

Denne hjemmeside bruger cookies for at forbedre din oplevelse.