Hjørnesofa

En hjørnesofa er helt genial, hvis I er en stor familie, der elsker at tilbringe tid sammen i stuen. På grund af sofaens store størrelse, er der altså plads til alle – store som små. Og selvom I ikke er en stor familie, kan en hjørnesofa selvfølgelig også bruges. Nogle gange kan det altså også bare være rart at have en masse plads til at slappe ordentlig af på efter en lang dag. Lige meget hvad dine grunde er til at vælge en hjørnesofa, er en ting helt sikkert: Du vil ikke fortryde det!

Tilbud
8.499,00 kr.
Tilbud
8.499,00 kr.
Tilbud
8.499,00 kr.
Tilbud
8.499,00 kr.
Tilbud

Hjørnesofa

Larvik Hjørnesofa

7.299,00 kr.
39.999,00 kr.
Tilbud
12.999,00 kr.

Hjørnesofa

Remus Hjørnesofa

30.999,00 kr.
Tilbud
8.499,00 kr.
Tilbud
8.499,00 kr.
Tilbud
8.499,00 kr.
19.999,00 kr.
10.999,00 kr.
Tilbud
16.999,00 kr.
Tilbud
12.999,00 kr.

 

hjørnesofa

Skal din hjørnesofa være med chaiselong eller uden?

Inden du køber en hjørnesofa, er der nogle overvejelser, der kan være gode for dig at tænke igennem. Skal din nye hjørnesofa være med chaiselong? Med en chaiselong kan du rigtig smide benene op på sofaen efter en lang arbejdsdag. Udover at du får nogle ekstra siddepladser, hvilket altid er en fordel, hvis I for eksempel får gæster, kan du også komme til at sidde mere behageligt, når du ser tv. Da chaiselongen vender i sidderetningen, kan du altså bare smide dig op mod ryglænet af sofaen og nemt nyde en aften i selskab med tv’et – uden at du behøves at få ondt i nakken af at dreje hovedet hen mod fjernsynets retning.  

Hvis du dog ikke foretrækker, at din hjørnesofa skal være med chaiselong, er det selvfølgelig også en mulighed at vælge uden. Dette er den mere klassiske model af en hjørnesofa, og har form som et L. Her kan du vælge mellem, om du vil have begge sider på knækket lige lange, eller om de skal have forskellige længder – dette er helt op til dig og din smag.

puf til hjørnesofa

En puf til hjørnesofaen kan være løsningen

Hvis du ikke helt kan bestemme dig for om sofaen skal være med eller uden chaiselong, vil vi lige foreslå denne løsning: en puf. Hvis du har en normal L-hjørnesofa, kan du vælge at tilkøbe en puf, der matcher sofaen – dette er der faktisk mange møbelproducenter, der begynder at tilbyde. Det smarte ved en puf er, at den kan fjernes og sættes til efter behov. Hvis du en dag føler, at du har brug for at slappe ordentlig af, eller det kan være, at I får gæster på besøg, kan det være dejligt at tilføje puffen, så I får det ekstra plads. Og så kan I jo nemt fjerne den, når I ikke har brug for den længere. Det er ret smart, ikke?

Hvilke materialer og farver er der at vælge i mellem på en hjørnesofa?

Hvis du endelig har bestemt dig for hvilken variant, du skal have af hjørnesofaen, kan du begynde at overveje hvilke materialer og farver, der er at vælge imellem. Og dette kan ærligt talt være lidt af en jungle at finde rundt i, da der er så mange forskellige valgmuligheder.

Vælg et materiale i høj kvalitet til din hjørnesofa

Først og fremmest vil du jo nok gerne have, at din sofa skal holde i mange år. Derfor er det også vigtigt at sikre dig, at stoffet er i god kvalitet. Hvis du gerne vil have en hjørnesofa i stof, kan det være en god idé at kigge efter, hvor mange martindale, det ligger på. Martindale er sådan du måler slidstyrke af et stof. For en sofa der skal bruges i et privat hjem, anbefales det, at det minimum skal ligge mellem 15.000 og 25.000 martindale for at kunne klare normal hverdag slid. Dette er altså en konkret ting, du kan gå efter, hvis du gerne vil have en hjørnesofa i stof.

Hvis du ikke er så meget til en stofsofa, er det en mulighed at vælge en i læder. Her er der selvfølgelig også nogle forskellige muligheder at vælge imellem. Det kan for eksempel være ægte læder, du vælger at have sofaen i, hvilket normalt er et godt slidstærkt materiale. Du kan selvfølgelig også vælge et lædermateriale, der ikke er ægte, men ligner rigtig godt. Her kan slidstyrken og kvaliteten svinge meget, fra hvad du vælger, så være ekstra opmærksom her. Heller stil de par ekstra spørgsmål omkring holdbarheden og være sikker på, at det faktisk er noget, der holder de næste mange år.

Hvilken farve skal din hjørnesofa have?

I forhold til hvilken farve du gerne vil have din sofa i, er der jo nærmest utallige muligheder. Du kan vælge at gå efter de klassiske farver, såsom en hjørnesofa i grå, mørkeblå eller sort. Men hvis du godt vil have en hjørnesofa, der skiller sig lidt ud, hvad så med at vælge en i gul eller grøn? Dette kan virkelig være med til at pifte enhver stue op. Men valget af farve er altså meget op til din smag, og hvad du synes, der passer bedst ind i din stue. Her er der desværre ikke bare et enkelt svar, der passer til alle.

Hjørnesofa på tilbud

Vil du gerne have en ny sofa, men har du ikke verdens største budget? Så bare rolig! Du kan nemlig sagtens finde en kvalitets hjørnesofa på tilbud. Det handler bare om at være opmærksom – og så selvfølgelig slå til relativt hurtigt, når du ser det. Der kan nemlig ofte være rift om de rigtige gode hjørnesofaer, når de kommer på et godt tilbud. Så være vågen og være på jagt, hvis du drømmer om en hjørnesofa på tilbud.

4 grunde til hvorfor en hjørnesofa er et godt køb

Som vi sagde i starten: du kommer ikke til at fortryde at købe en hjørnesofa. Men hvorfor så ikke det? Vi vil prøve kort at opridse, hvorfor en hjørnesofa er så godt et køb, som vi påstår.

  • Du får masser af dejlig siddeplads med en hjørnesofa og har dermed plads til hele familien.
  • Med en hjørnesofa får du ikke det tomrum, som for eksempel to separate sofaer ved siden af hinanden, skaber.
  • Ved at placere sofaen i et hjørne udnytter du hele pladsen i rummet, hvilket kan være dejligt, hvis du har en lidt mindre stue.
  • Hvis du derimod har en stor stue, kan du skabe en markering med hjørnesofaen ved at stille den midt i rummet.