En Hjort Knudsen sofa er lig med en sofa i høj kvalitet. Derfor er det også et elsket og populært brand, når det kommer til sofaer. De er især kendt for at lave familievenlige sofaer, der kan holde til hverdagens slid og ælde, der automatisk kommer – især med børn i familien.

Hvis du gerne vil have en sofa, der kan holde i mange år frem, så dig og din familie kan få glæde af den i lang tid, så vælg en Hjort Knudsen sofa.

sofa.dk logo

Udvalgte fordele
  • Gratis levering
  • Prisgaranti
  • Gratis delbetaling
  • Håndlavet i Europa


Gå til forhandler

Historien bag Hjort Knudsen

Hjort Knudsen startede i 1968. Her havde Ina og Arne Hjort Knudsen en drøm at starte en lille virksomhed, hvor de vil producere penalhuse og skoletasker. Der gik ikke lang tid før efterspørgslen på deres varer voksede, og i 90’erne flyttede virksomheden til større produktionslokaler og begyndte at producere komfortstole, som hurtigt blev solgt rundt omkring i landet.

I 1997 overtog sønnen, Klaus, sammen med sin hustru Ellen, virksomheden. Og efter det vellykket generationsskifte, er det gået stærkt for Hjort Knudsen. De har produktion, salg og salgskontorer i flere europæiske lande og de har over 2300 medarbejdere rundt omkring i verden for, at de kan levere det bedste af det bedste til alle deres kunder. Da de stadig bibeholder værdierne som fagkundskab, hands-on, ordentlighed og godt købmandsskab, er det ikke en overraskelse, at virksomheden er så populær, som den er.

Hvorfor skal jeg vælge en Hjort Knudsen sofa?

Der er mange gode grunde til at vælge en Hjort Knudsen sofa. Nogle af disse grunde er blandt andet, at der er så mange forskellige valgmuligheder, når det kommer til størrelser, form, materialer og farver. Du finder et bredt udvalg hos Hjort Knudsen, da de mener, at det er kunden, der afgør, hvad de producerer – ikke dem selv.

Hvilken størrelse og form er der at vælge imellem af Hjort Knudsen sofaer?

Der findes mange forskellige sofaer at vælge imellem i Hjort Knudsens sortiment. Vælg for eksempel en 2 eller 3 personers sofa, der passer ind i de flestes hjem med hensyn til størrelsen. Hvis du dog gerne vil have lidt ekstra siddepladser, kan du altid vælge en Hjort Knudsen sofa med chaiselong – så er du sikret, at du kan have din gæster siddende, når de kommer på besøg.

Hvilke materialer er der at vælge imellem?

Hjort Knudsen har 5 forskellige lædertyper og 78 typer tekstiler at vælge imellem. Læderet de bruger er fremstillet i overensstemmelse med gældende love og regler. Dermed kan Hjort Knudsen sikre, at læderet er miljøvenligt med en lav mængde kemikalier. Lige som læderet er tekstilerne i kvalitet. Tekstilerne er alle sammen testet for holdbarhed, farveægtehed og pilling, og de overholder naturligvis alle EU’s regler omkring kemikalier.

Hvilke farver kan jeg få en Hjort Knudesen sofa i?

I forhold til hvilke farver du har at vælge imellem, så er der indenfor læder op til 52 forskellige farver, og hvis det er et tekstil du hellere vil have sofaen i, er der op til 420 farver og mønstre at vælge imellem. Du kan altså uden problemer finde den farve, du foretrækker!