Hvid sofa

Der ikke mange andre ting, som der kan skabe et utroligt rydeligt og rent look som en hvid sofa. Hvis den er plejet ordentlig, kan en hvid sofa virkelig få et rum til at skarpt ud. Så hvis du elsker følelsen af at have et rum, der udstråler elegance og ordentlighed, er en sofa i hvid et oplagt valg!

Er en hvid sofa en god idé?

Du kan måske have din forbehold med at vælge en hvid sofa, da du kan være bange for, at den er svær at vedligeholde, og den bliver hurtigt beskidt på grund af den lyse farve. For ja, en hvid sofa kræver noget vedligeholdelse. Men det kræver alle sofaer jo. Det kan nogle gange godt komme lidt mere til udtryk på en lys sofa end på en mørk. Men teknisk set er der ingen forskel. Og heldigvis er en hvid sofa ikke en umulig opgave at vedligeholde. Hvis du sørger for at imprægnere den fra starten af, og enten støvsuger den med et børstehoved lavet til sofaer, eller tager en klud og tørrer den af, alt afhængig af materialet, så er den rengøring altså gjort. Det er ikke meget mere besværligt end det.

hvid sofa

Hvorfor skal du vælge en hvid sofa?

Hvis du stadig mangler lidt overbevisning for at vælge en hvid sofa, vil vi prøve at gøre et forsøg her. Vi har nemlig samlet nogle grunde til, hvorfor du burde købe en sofa i hvid.

Den hvide farve er en naturlig neutral

Der bliver snakket meget om neutrale farver, da de er gode til sofaer. Og faktisk er den hvide farve en naturlig neutral, og kan matches op med alle slags farver. Du kan altså nemt vælge nogle farverige puder eller tæpper, eller måske endda male væggen bagved sofaen en flot farve. Du kan altså skabe lige præcis den stemning, du vil have frem i rummet med en hvid sofa – det er kun fantasien, der sætter grænser.

Den hvide sofa går ikke ud af mode

Den kendsgerning, at hvidt passer til alt, betyder, at det er en sofa, der vil følge dig i mange år. Lige meget hvor mange forskellige indretningsstile, du skal igennem. Møbler er en investering, og at købe en hvid sofa øger sandsynligheden for, at der ikke er behov for at købe en ny sofa, hvis du for eksempel gerne vil lave om i din stue.

Den hvide sofa kan være afslappet eller formel

Den hvide sofa viser igen sin alsidighed ved, at du kan vælge om du vil have en afslappende stemning i din stue, eller om du foretrækker en mere formel stil. Lige meget hvad kan den hvide sofa leve op til det. Hvis du gerne vil have den afslappende stemning frem, så pynter du sofaen med nogle hyggelige bløde puder og et dejligt tykt tæppe, som du rigtig kan putte dig under på en kold dag. Hvis du derimod går efter den mere formelle look, så skal der ikke være for meget pynt på sofaen. Her skal den hvide farve have lov til at stå alene, og så får du et utroligt skarpt og elegant look.