En rund sofa er ikke det, du ser i de flestes hjem. Og det er faktisk lidt en skam. For selvom det ikke er normalen indenfor sofaer, så kan en rund sofa bare noget specielt. Udover, at den giver et helt nyt look til stuen, er det nærmest et kunstværk i sig selv. Da en rund sofa er så unik, som den er, så vil den helt sikkert skabe meget opmærksomhed fra alle, der ser den – lige præcis som et kunstværk vil gøre. Så hvis du gerne vil have en anderledes stue, er en rund sofa helt sikkert vejen at gå.

Hvorfor skal jeg vælge en rund sofa?

Du kan måske undre dig over hvorfor du skal vælge en rund sofa fremfor de mere normale rektangulære sofaer, der findes på markedet. Udover, at det er en helt unik sofa, du ikke ser mange steder, så er der også andre grunde til, hvorfor du skal vælge en rund sofa.

På grund af sofaens afrundede og bløde former giver det stuen en masse personlighed og en rigtig hyggelig stemning. Det er ikke så firkantet og hård, som nogle almindelige sofaer hurtigt kan blive.

Hvis du synes, at mange hjem nogle gange føles bare lidt for ens, er en rund sofa en genial måde at skille sig ud på. Det er nemlig de færreste, der har sådan en stående i stuen derhjemme. Så hvis du gerne vil sige, at du har en unik stue, er en rund sofa helt sikkert en god måde at starte på.

Vælg en rund sofa i lige præcis det materiale og farve, som du bedst kan lide!

Det gode ved en rund sofa, er, at du kan få den i mange forskellige materialer og farver. Så du kan nemt finde lige præcis den runde sofa, der passer til dig og dit hjem.

Hvilket materiale skal det være?

I forhold til materialet er der mange muligheder, du kan vælge imellem. Hvis du er til en rund sofa i læder, er dette bestemt en mulighed. Her kan du blandt andet vælge imellem ægte læder, hvis du foretrækker det, men du kan også vælge for eksempel imiteret læder, hvis det er. Lige meget hvilket slags læder det er, skal du bare sikre dig, at læderet er i ordentlig og god kvalitet, så det kan holde i mange år frem.

Hvis du er mere til stof, er der også mange valgmuligheder her. Det kan være alt lige fra polyester til velour. Ved stof er det en god idé at være opmærksom på, hvor højt dens martindale er. Martindale viser nemlig et tekstils slidstyrke – og jo højere jo bedre.

Hvilken farve skal det være?

Når det kommer til farver, er der nærmest uendelige muligheder at vælge imellem. Så her er det virkelig bare at vælge lige præcis den farve, du bedst kan lide. Det kan være alt lige fra en enkel grå farve til en mere modig farve såsom grøn. Her er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser!