Sofa bord

De færreste kan forestille sig en stue uden en sofa, og lige så vel kan de færreste forestille sig at have en sofa uden et sofa bord. Et sofa bord er altså en integreret del af en stue for mange og med god grund. Det er altid dejligt at have et sted, hvor du kan stille din kop kaffe, dine snacks eller din yndlingsbog. Men et sofa bord er ikke bare til praktiske ting, men det kan også være et element i din indretning, som kan være helt utroligt flot. Det er derfor vigtigt at finde det rette bord, som passer helt perfekt til din stue.

Få lige præcis det sofa bord, der matcher til din stue

Der er heldigvis mange sofa borde at vælge imellem, så du skal ikke være bange for, at du kommer til at nøjes. Du kan få et sofabord i lige præcis den størrelse, form, materiale og farve, som du foretrækker. Så du skal nok finde et sofa bord, der matcher til lige præcis din stue.

Find et sofa bord i den rette størrelse og form

Når det kommer til formen og størrelsen på dit fremtidige sofa bord, er det altid en god idé at tænke over, hvordan din sofa ser. Du vil jo gerne have, at din sofa og bordet der skal stå ved siden af matcher sammen. Hvis du har en meget lille sofa, er det nok ikke det største bord, du skal vælge, da proportionerne kan komme til at se lidt forkert ud.

Hvis du for eksempel har to chaiselonger på din sofa, er det en god idé at vælge et lille rundt bord. Der er jo begrænset med plads på grund af chaiselongerne, og den runde form vil være god, da den visuelt ser ud til at fylde mindre end et firkantet.

Hvilken form og størrelse du vælger, kommer selvfølgelig helt an på dig og dine præferencer.

Få et sofa bord i lige præcis det materiale, du bedst kan lide

Når du har fundet frem til den størrelse og form du vil have, er det en god idé at gå videre til hvilket materiale sofa bordet skal være lavet af. Her kan du tage sofaen i betragtning, men du kan også få sofa bordet til at matche andre møbler i rummet ved at vælge det samme materiale.

Materialet kan spænde alt lige fra metal, til glas, til marmor og bambus. Mulighederne er mange, så vælg det du synes matcher bedst til stuen.

Vælg den farve til dit sofa bord, du foretrækker

Nu hvor der er styr på materialet, er det oplagt at kigge på farvevalget til sofa bordet. Igen kig på resten af stuen og find ud af, hvad der vil passe godt til. Måske har du et farvetema i din stue, du gerne vil integrere sofa bordet i, eller måske vil du hellere have, at bordet skiller sig ud med en helt anden farve. Valget er op til dig, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser!

Denne hjemmeside bruger cookies for at forbedre din oplevelse.