Stofsofa

Stofsofaer er et evigt populært valg på grund af deres alsidighed og overkommelige priser. Det kan nemlig godt betale sig at tænke over det praktiske ved at vælge stof, før du foretager dit køb af en ny sofa. Hvis du vælger en sofa i stof, er du sikret, at du har en god og behagelig sofa i mange år frem. Og det er jo idealen, ikke sandt?

Hvorfor vælge en stofsofa?

Der er en del forskellige grunde til, hvorfor du burde du vælge en sofa i stof. For at gøre det overskueligt for dig, har vi faktisk prøvet at opridse nogle af grundene netop hertil. Så kan det være, at du, eller en anden i husstanden, kan blive overbevist, hvorfor I skal vælge en stofsofa.

Stort udvalg af forskellige farver i stofsofaer

Stofsofaer giver meget mere fleksibilitet med hensyn til farver og polstringstyper. Dette gør det nemmere for dig at matche sofaen med din eksisterende indretning eller oprette et nyt tema ved hjælp af sofaen som et midtpunkt for det hele.

En stofsofa kan fås i forskellige prisklasser

Stofsofaer er et oplagt valg, hvis du har et budget, du skal holde dig indenfor, da de ofte koster betydeligt mindre end for eksempel lædersofaer. Lædersofaer kan koste to eller tre gange så meget som en stofsofa. Med så en stor mængde tilgængelige stilarter er det let at finde en sofa, der er lige så høj i kvalitet til en mere overkommelig pris.

En stofsofa er hyggelig og behagelig

Stofsofaer er behagelige at sidde på hele året rundt – uanset temperaturen. De er varme og hyggelige om vinteren, men bliver heller ikke for varme i sommermånederne. Stof behøver heller ikke at skulle siddes til, så sofaerne er behagelige at sidde på fra det øjeblik, de er bragt gennem din hoveddør.

Vær opmærksom på slidstyrken på din sofa i stof

Hvis du er blevet overbevist om, at du skal have en stofsofa, er der lige en ting mere, vi vil gøre dig opmærksom på. En ret vigtig ting faktisk. Du skal nemlig altid være opmærksom på, hvor høj sofaens martindale er, før du køber den.

Martindale er nemlig den enhed, der viser, hvor høj en stofsofas slidstyrke er. Jo højere den er, jo mere slid kan den holde til. Der er en tommelfingerregel, du kan gå ud fra her. Og den lyder på, at sofaen skal have en martindale mellem 15.000 og 25.000 for at kunne holde til almindeligt hverdagsslid. Hvis sofaen skal stå for eksempel på et hotel eller lignende, skal slidstyrken være væsentlig højere, da den bliver brugt oftere – og af mange forskellige mennesker.

Dette er altså en enkelt regel, du altid kan gå efter, når du skal have en ny stofsofa. For i sidste ende vil du jo gerne have, at din sofa kan holde i mange år frem, så du kan få glæde af den i længst mulig tid. Nu handler det bare om for dig at finde den stofsofa, du bedst kan lide – og selvfølgelig passer perfekt ind i dit hjem. 

Denne hjemmeside bruger cookies for at forbedre din oplevelse.