Stouby sofa

Stouby er et yderst anerkendt designmærke – ikke bare i Danmark, men også i resten af verden. På grund af den høje kvalitet og enkle design, er det sofaer der er elsket og eftertragtet af mange. Med en Stouby sofa er du altså sikret en sofa i mange år frem!

Historien bag Stouby

Stouby havde sin begyndelse i 1902 i den lille østjyske by af samme navn. Stoubys grundlægger, Marius J. Blirup, havde kun et par hundrede kroner, et halvt læderhus, et chaiselounge-stel og lidt lærred. Men alt dette var nok til at tage det første skridt. Midlerne og forholdene var ikke store, men skabertrangen var stor, og derfor blev møbelfabrikken Stouby til. Marius Blirup fik hurtigt oprettet sig som en dygtig udstiller på det årlige tilbagevendende Købestævne, hvilket svarer til en anerkendt international messe for dansk industri og håndværk nu til dags.

Svigersønnen Børge Hansen overtog virksomheden i 1944, og virksomheden voksede og voksede. Stoubys møbler blev lige pludselig solgt til hele verden, især i USA og Østrig var deres design meget eftertragtet. Succesen var kommet, og Stouby blev et anerkendt brand på det nationale såvel som det internationale marked.

I 1976 får virksomheden nye ejere. Efter 74 år i samme slægt træder familien af, og lader helt nye kræfter komme til. Dog stadig med en yderst positiv udvikling. I 1981 flytter de nye ejere dog til større og bedre lokaler i Løsning, da lokalerne i Stouby simpelthen blev for små. I 2009 træder den nuværende hovedaktionær til, og ejer strukturen har ikke siden da ændret sig.

Hvorfor skal jeg vælge en Stouby sofa?

Med over 100 års erfaring er en Stouby sofa et sikkert valg. Du skal dog ikke være bange for, at der kun er én slags sofa at vælge imellem fra Stouby. På grund af deres mange års erfaring ved de også hvor vigtigt, det er at have et stort sortiment, så kunderne kan vælge lige præcis den sofa, de bedst kan lide – og som de føler er lavet til lige præcis dem.

Hos Stouby går kvaliteten i håndværket og det uforgængelige design hånd i hånd, og du kan derfor forvente sofaer i høj kvalitet og med en lang holdbarhed.

Kun de bedste materialer til Stouby sofaer

Hos Stouby kan du både få sofaer i læder og stof. Fælles for dem er dog, at kvaliteten kun er den bedste. De bruger for eksempel kun naturlæder, og kun det bedste af slagsen. For der er nemlig stor forskel på læder. Det læder de bruger til deres sofaer, er nøje udvalgt og behandlet af dygtige og kompromisløse håndværkere. Dermed er du sikret, at din lædersofa fra Stouby har et smukt udseende mange år frem.

I forhold til deres stof samarbejder Stouby med de bedste og mest anerkendte leverandører i branchen, og kvaliteten på stoffet kontrolleres løbende igennem hele fremstillingsprocessen. De går meget op i, at slidstyrken og lysægtheden er så god som mulig. På den måde er du sikret en sofa i stof fra Stouby, du kan få glæde af i mange år.