U-sofa

En u-sofa er det perfekte valg, hvis du gerne vil have en dejlig stor sofa. Med en u-sofa skal du ikke være bange for, at der ikke er plads nok til hele familien – eller dine gæster for den sags skyld. Når du har en u-sofa, er det altså nemt at samle hele familien til en hyggeaften foran fjernsynet, eller den kan også bruges til at holde en spilleaften sammen med dine venner. Generelt indbyder en u-sofa altså bare til masser af hygge og samtaler, og det er nok en af grundene til, at den er så populær, som den er.

Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud

En u-sofa med chaiselong?

De fleste u-sofaer har en indbygget chaiselong. Her står valget nemlig ikke mellem, om du vil have en u-sofa med chaiselong eller ej, men imellem om du vil have en eller to chaiselonger. Hvis du vælger en u-sofa med to chaiselonger, sikrer du dig, at endnu flere kan få benene op, og dermed sidde rigtig behageligt. Hvis du dog synes, at det kan virke lidt for voldsomt med en u-sofa med to chaiselonger, kan du selvfølgelig altid vælge bare at have en enkelt chaiselong. Valget her er altså helt op til dig, og hvad du foretrækker – og hvad du har plads til selvfølgelig.

Hvilket materiale og farve vil du have din u-sofa i?

Når du har bestemt dig for hvor mange chaiselonger, du vil have på din u-sofa, så kommer næste trin, hvor du skal bestemme dig for, hvilket materiale og farve du vil have den i. Hvilket godt kan være et svært valg, da der er så mange muligheder at vælge imellem.

Find frem til det materiale, du vil have din u-sofa i

Du kan for eksempel vælge en u-sofa i læder. Her skal du først og fremmest sikre dig, at læderet det er lavet af, er holdbart og slidstærkt. Det vil være så ærgerligt, hvis du købte en sofa, som vil gå i stykker om et par år, fordi at den ikke var holdbar nok. Der findes mange forskellige former for læder, så det kan nogle gange være svært at holde styr på, hvad der er i høj kvalitet, og hvad der ikke er. Oftest er ægte læder i højere kvalitet, men hvis du ikke er vild med tanke om at have en u-sofa i ægte læder, er det selvfølgelig heller ikke umuligt at finde en, der ikke er lavet af ægte læder, men stadig er af høj kvalitet. Her handler det dog bare om at undersøge sofaen grundigt nok – og husk; hellere spørg en gang for meget end en gang for lidt.

Hvis du ikke er så meget til læder, ægte eller ej, kan du selvfølgelig også vælge en u-sofa i et stof materiale. Her er der jo også mange forskellige slags at vælge imellem, men et af de mest populære stoffer at lave sofaer i, er polyester. Dog vil vi anbefale, at du altid ser på sofaens martindale. Martindale er nemlig enheden, der bliver brugt til at måle, hvor slidstærk en sofa er. For at en sofa er holdbar, skal martindalen ligge på minimum 15.000 til 25.000. Dette er altså en god tommelfingerregel at gå efter, når du skal købe en ny u-sofa i stof. Derudover er det altid en god idé at imprægnere din sofa – dette er nemlig også med til at forlænge holdbarheden.

Hvilken farve vil du have din u-sofa i?

I forhold til farverne er der jo mange at vælge imellem. Hvis du gerne vil have en u-sofa i læder, kan du altid vælge at gå efter den klassiske sorte farve. Det er dog også muligt at vælge en brun farve til dit læder, hvilket ofte skaber et lidt mere retro look. Hvis du gerne vil have en stofsofa, er farve mulighederne nærmest uendelige. Du kan vælge at gå efter de simple, men også stilerene farver, som grå, sort og mørkeblå. Men hvis du er glad for farver, eller bare gerne vil pifte din stue lidt op, kan du vælge at gå efter en u-sofa i en gul eller måske grøn farve? Det vil helt sikkert skabe noget nyt liv til stuen. Men valget af farve til din sofa er altså helt op dig og dine præferencer.

Find en u-sofa på tilbud

En u-sofa kan ofte være lidt dyr, da den er så stor, som den er. Så hvis dit budget måske ikke er det største, kan du jo være heldig med at finde en kvalitets u-sofa på udsalg. Mange møbelvirksomheder kører jo med udsalg et par gange om året, og nogle virksomheder gør det hele året rundt, så det handler bare om for dig at holde øje med disse udsalg, så du forhåbentlig kan finde en god og dejlig u-sofa på tilbud. Husk dog, at sikre dig, at kvaliteten stadig er i top, så du kan få glæde af sofaen mange år frem.

Hvad er fordelene ved en U-formet sofa?

Som du nok har fået en fornemmelse af, er en u-sofa bestemt ikke et dårligt køb. Tværtimod. Det er en sofa, som du helt sikkert vil elske i mange år frem. For at gøre det lidt mere overskueligt for dig, har vi samlet nogle af fordelene ved sådan en sofa lige herunder:

  • En u-sofa indbyder til masser af hygge og samtaler på grund af dens form.
  • Der er masser af plads i en u-sofa, så du kan nemt have hele familien eller alle vennerne samlet.
  • Hvis du vælger en u-sofa med opbevaringsplads, har du lige pludselig slået to fluer med ét smæk, da du nemt kan opbevare ting som for eksempel ekstra dyner og puder deri.
  • Du kan få en u-sofa i et utal af materialer og farver, så du nemt kan vælge lige præcis den sofa, der matcher din stil.
  • Du kan bruge en u-sofa til at skabe en markering i rummet, hvis du har en stor stue – og dermed gøre det tydeligt, hvor selve tv-stuen starter for eksempel.
  • Hvis du har en mindre stue, kan du placere u-sofaen helt op i et hjørne og dermed spare plads, da du udnytter dine vægge.


Top-line - Atlanta U-sofa - Lysegrå - højrevendt