Velour sofa

Intet er bedre end at komme hjem efter en lang dag, og lægge sig ned i den perfekte sofa. En blanding af god komfort, elegant udtryk og høj kvalitet er blot nogle af de attributter vi kan tilskrive en velour sofa. Om du er ude efter en blå velour sofa eller en grøn velour sofa, så har vi samlet de lækreste sofaer fra forskellige forhandlere, her på siden. Dette har vi gjort så du let kan finde din drømme sofa, som jo er samlingspunket for familien i det moderne hjem. 

Velour sofaen har virkelig fået et comeback de sidste par år – og dette er med god grund! På grund af dens elegante og stilrene look, passer den ind i mange hjem. Desuden kan du få en sofa i velour i mange forskellige farver, så det er nemt at finde lige præcis den sofa, der passer perfekt ind i dit hjem.

my home logo

Hvorfor skal du vælge en velour sofa?

Med sit nærmest kongelig udsende, kan en velour sofa virkelig skille sig ud fra et rum. Velour har en utrolig smidighed i forhold til mange andre stoftyper, hvilket også er med til at gøre den endnu mere unik. Dog er der stadig mange, der kan være lidt bekymret ved at vælge en sofa i velour, da de er bange for, at den for eksempel er svær at vedligeholde. Og lad os lige få det på det rene først: en velour sofa er faktisk utroligt nemt at rengøre. Så det skal ikke være det, der stopper dig for at købe en.

Hvis du vil have andre grunde til, hvorfor du skal vælge en velour sofa, har vi prøvet at komme med nogle flere lige herunder.

En velour sofa findes i mange forskellige former, størrelser og farver

En velour sofa er ikke kun begrænset til én enkelt form, størrelse eller farve. Du kan altså sagtens finde en stor velour sofa med chaiselong i en flot grøn farve, hvis det er det, du ønsker. Du kan dog også nemt finde en der er lidt mindre i en mere neutral farve som grå, som for eksempel kan stå i entréen. Mulighederne er altså mange med en sofa i velour bl.a. grøn velour sofa og blå velour sofa. 

Bredt sortiment af velour sofaer

Der findes mange forskellige slags sofaer ude på markedet, og den kan være svært at finde den rette. Flere ting spiller ind bl.a. pris, kvalitet og komfort. En velour sofa er en tidløs klassiker som bare vinder hver gang. De kan både findes i flere forskellige farver og størrelse. 
Det er bl.a. disse slags sofaer i velour man kan finde:

 • 2 personers sofa
 • 3 personers sofa
 • 3+2 sofa
 • 4 personers sofa
 • Chaiselong sofa 

En velour sofa føles bare dejlig

Der er også den ting med velour, at det altså bare føles utroligt dejligt og blødt! Hvem kan modstå at køre hånden op og ned i dette bløde stof? På grund af dette har luksuriøse velour sofa og møbler i mange år hurtigt skabt en meget hyggelig og indbydende stemning i alle slags hjem.  

En velour sofa er holdbart

Praktisk og holdbarhed går hånd i hånd, når du overvejer, hvilken sofa du skal vælge til dit hjem. Og en velour sofa er faktisk utrolig holdbar – især hvis du plejer den ordentlig. Som det er med alle sofaer, er det altid en god idé at imprægnere dem, så de holder sig bedst muligt. Og der findes et hav af forskellige imprægneringsmuligheder, så du kan nemt finde en, så du kan sikre dig, at sofaen kan holde i mange år frem.

En velour sofa er utrolig stilfuld

Hvis du vil give din stue en make-over, er en velour sofa vejen, du skal gå! Velour giver nemlig med det samme et luksuriøst look i et rum. Du vil også hurtigt opdage, at farven på en velour sofa har mere dybde, end det for eksempel har på bomuldsstof. Dette skyldes, at velour har en tæt luv, der fanger og reflekterer lys på tværs af former, hvilket får farven til at se utrolig flot ud.

Chesterfield Lyx 3 Pers. Sofa, Mørkegrå Velour

Følg disse 8 trin, og rens din velour sofa tilbage til ny.

I forhold til den lædersofa, så er en velour sofa vanskelig at rengøre. En lædersofa kan i det fleste tilfælde rengøres med en klud opvredet i varmt vand – dette er ikke helt tilfældet for en velour sofa.

En velour sofa får hurtige brugsspor såsom at stoffet samler sig i små knuder, når de små har været oppe og spise lidt slik, uden at vaske fingrene… Over tid, kan det også ses, hvis man har ligget med hovedet meget på det samme sted.

Nå… Men hvad har du egentlig brug for, når du skal rense din velour sofa?

 • En blød børste
 • Støvsuger med børste
 • Spand
 • Vand
 • Opvaskemiddel
 • Microfiber cloth
 • evt. ruskindsbørste

Her er så hvad du skal gøre:

 1. Brug den bløde børste til at fjerne så meget snavs og skidt som muligt.
 2. Fjerne så det overskydende snavs og skidt med støvsugeren. Her er det bedst at bruge den børste der hører med til støvsugeren, for at undgå ridser i sofaen.
 3. Fyld en spand med varmt vand, og hæld herefter en lille smule opvaskemiddel herop i.
 4. Dyp mikrofiber kluden i det varme vand, og vrid den op indtil den kun er lidt fugtig.
 5. Gnub forsigtigt kluden på det område du vil rense, med små bevægelser.
 6. Fortsæt, indtil du får løsnet snavset og kan hermed fjerne det med kluden.
 7. Når snavset er væk, lad herefter sofaen tørre totalt.
 8. Brug ruskindsbørsten til at gendanne velourens tekstur