2 personers sofa

En 2 personers sofa er en rigtig god størrelse til langt de flestes hjem. Næsten alle har nemlig plads til denne slags sofa. Den kan også stå i alle mulige forskellige rum. Der er selvfølgelig det oplagte valg med at placere den i stuen, men du kan sagtens også stille en i gæsteværelset. Eller hvad med kontoret eller entréen? Mulighederne med en 2 personers sofa er altså mange, og det er helt sikkert et møbel, du vil få glæde af mange år frem!

3.995,00 kr.

2 personers sofa

Cleveland 2 pers. Sofa

4.999,00 kr.
Tilbud

2 personers sofa

Larvik 2½ pers. Sofa

3.779,00 kr.
Tilbud

2 personers sofa

DC 8900 2½ pers. Sofa

14.999,00 kr.
Tilbud

2 personers sofa

Larvik 2½ pers. Sofa

3.899,00 kr.

2 personers sofa

Sicilia 2 pers. Sofa

8.499,00 kr.
3.995,00 kr.
3.995,00 kr.

Gå til forhandler

                      Udvalg af 2 pers. sofaer

Skal din 2 personers sofa være med chaiselong eller uden?

Når du skal vælge en ny 2 personers sofa, skal du være opmærksom på, at der findes mange forskellige udgaver af denne. Derfor er det en god idé, inden du går på jagt efter en, at du har en forestilling om, hvad for en slags, du gerne vil have. Både i forhold til pengene du vil bruge på den, men også i forhold til hvilket rum den skal stå i, og dermed hvor stor den skal være.

Hvis du vil have den i stuen, kunne det jo være et oplagt valg at vælge en 2 personers sofa med chaiselong. På den måde får du lige den ekstra plads, til når du har familie eller gæster over. Hvis du dog har en meget lille stue, kan en chaiselong hurtigt komme til at fylde for meget, så der er det nok bedst, at du vælger en uden.

Bare sørg for at være sikker på, at du har plads til sofaen i rummet, inden du køber den. Det vil være så ærgerligt, hvis du fandt ud af, at der ikke var plads til den, efter du har købt og samlet den.

2 personers sofa

Hvilket materiale og hvilken farve vil du have din 2 personers sofa i?

Når du er kommet til frem, hvilken form og størrelse din 2 personers sofa skal have, kommer næste trin, som er at vælge hvilket materiale, og hvilken farve sofaen skal være i. Her er der nærmest uendelige muligheder at vælge imellem, så her er det også vigtigt at overveje det grundigt inden, du går ud og køber en.

Du kan få en 2 personers sofa i lige det materiale, du vil

I forhold til materialevalg er der overordnet to kategorier, som er de mest populære. Dette er læder og stof. Der er dog en masse underkategorier hertil, så du kan nemt gøre dit materialevalg til noget personligt.

Når det kommer til læder, kan du for eksempel vælge mellem ægte læder og imiteret læder. Hvad du bedst kan lide, er selvfølgelig helt op til dig. Du skal bare sørge for, at kvaliteten er i orden, så din sofa kan holde bedst muligt. Dog er generelt læder et af de mest holdbare materialer, der findes, så det er i hvert fald et rigtig godt udgangspunkt.

Forskellige materialer

I forhold til stof kan du for eksempel vælge imellem polyester, velour og bomuld for at nævne et par stykker. Her skal du igen gå efter det, du bedst kan lide. Du skal selvfølgelig også være opmærksom på kvaliteten af stoffet, inden du køber. Her vil vi råde dig til at finde ud af hvor højt stoffets martindale er. Martindale fortæller nemlig, hvor højt et tekstils slidstyrke er. Til almindelig hverdagsbrug bliver der anbefalet en martindale på mellem 15.000 til 25.000. Her er du sikker på, at stoffet kan holde til helt almindeligt hverdagsslid, og dermed har du en 2 personers stofsofa, der kan holde i mange år frem.

Vælg en 2 personers sofa i din yndlingsfarve

Når du er kommet frem til hvilket materiale, du vil have din 2 personers sofa i, er valget kommet til hvilken farve – og faktisk også hvilket mønster. Det bliver mere og mere normalt at finde sofaer, der har et flot mønster. Det kan være alt lige fra et blomstermønster til nogle striber på sofaen. Så hvis du gerne vil have en sofa, der giver noget ekstra hygge til et rum, kan et mønster på den, helt klart være vejen at gå. Hvis du dog kan synes, at det bliver lidt for meget, kan du jo selvfølgelig også bare vælge at gå efter en helt enkel sofa uden nogle former for mønster.

Farvevalg

I forhold til farvevalget af din 2 personers sofa, kan du nærmest vælge den farve, du bedst kan lide. I løbet af de sidste år er der kommet flere og flere forskellige farver til, som du kan vælge på din sofa. Designerne af sofaerne ved nemlig godt, at folk gerne vil have noget unikt, og dette kan en farve være med til at understrege. Så det er altså muligt at vælge en 2 personers sofa i en pink, gul eller rød farve, hvis du gerne vil have noget, der er helt anderledes. Hvis du dog ikke er så meget til farver, kan du altid vælge at gå efter de mere neutrale toner, såsom en grå, sort eller mørkeblå sofa. Disse farver er et sikkert valg, da de passer ind i stort set alle slags hjem.

Når du skal vælge en 2 personers sofa, er det altså muligt at finde lige præcis den, der passer til dig og din indretningsstil. Hvis du gerne vil have noget enkelt og neutralt, kan du nemt klare den, men hvis du derimod foretrækker at have en sofa, der skiller sig ud fra mængden, er dette bestemt heller ikke noget problem.

Find en 2 personers sofa på tilbud!

Hvis du ikke har verdens største budget, eller bare generelt ikke vil bruge for mange penge på en sofa, er det en oplagt mulighed, at du kigger efter en 2 personers sofa på tilbud. Mange forhandlere kører tilbud nogle gange om året – nogle endda hele året rundt, hvilket betyder, at du sagtens kan finde en billig 2 personers sofa. Det handler bare om at være vågen og slå til, når du ser en, du virkelig godt kan lide. For det vil godt nok være ærgerligt, at du ikke fik den, fordi du ikke var hurtigt nok. Så det er bestemt en mulighed at finde en 2 personers sofa til billige penge.

Relaterede varer