Daybed

En daybed er et yderst funktionelt møbel. Det kan både fungere som et hvilested efter en lang dag, og som en helt almindelig siddeplads, hvis du har venner og familie over på besøg. Det er selvfølgelig også muligt at få en lille lur på en daybed, hvis dagen har været ekstra hård. Den har altså ikke kun én funktion, og det er netop en af grundene til, at de er så populære, som de er.

Tilbud
1.299,00 kr.
Tilbud
1.299,00 kr.
Tilbud
1.299,00 kr.
Tilbud
1.999,00 kr.
Tilbud
5.745,00 kr.
Tilbud
6.115,00 kr.
Tilbud
5.745,00 kr.
49.950,00 kr.
Tilbud
2.999,00 kr.
Tilbud
3.999,00 kr.
1.399,00 kr.
Gå til forhandler

En daybed kan fungere i mange forskellige rum

Som sagt så er en daybed utrolig funktionelt, og derfor kan du også placere den i mange forskellige rum, så den får forskellige funktioner alt afhængig af, hvor den er placeret. Sæt den på hjemmekontoret, og vid at der er en tiltrængt lur inden for rækkevidde. Placer den i entréen for at skabe en siddeplads, hvor folk kan tage deres sko af og på – og samtidig få skabt noget dekorativt i rummet. Sæt den i køkkenet, så du kan holde styr på ungerne, mens du laver mad. Placer den på gæsteværelset, så dine besøgende har et sted at overnatte. Eller hvad med i walk-in-closet, hvis du er så heldig at eje sådan en? Så har du et sted, der er omdrejningspunkt, og selvfølgelig et sted hvor du kan tage en lille pause fra at prøve forskelligt tøj. Du kan selvfølgelig også vælge at placer det i stuen – for eksempel i et hjørne, som er lidt afsides, og så med et bord med din yndlingsbog ved siden af. Så er du i hvert fald helt sikker på, at du kan slappe af, når du lægger dig der.

Som du kan se, er der altså utrolige mange muligheder med en daybed – det er kun fantasien, der sætter grænser!

Find en daybed i lige præcis den stil, du elsker!

Når det kommer til daybeds, er der rigtig mange muligheder du kan vælge imellem i forhold til materialer og farver. Du kan altid trygt stole på, at du nok skal finde en, der passer til dig og din stil.

daybed

Skal du have en daybed i læder eller stof?

Når du skal vælge, hvilket materiale du vil have din daybed i, er der overordnet to kategorier, du kan vælge imellem – læder og stof. Hvis du vil have en daybed i læder, er der også nogle underkategorier du kan vælge imellem.  Skal det for eksempel være ægte læder eller imiteret læder? Lige meget hvilken slags du vælger, skal du bare sikre dig, at kvaliteten og holdbarheden er i orden. Det vil være så ærgerligt at købe en daybed, der går i stykker efter kun et par år.

Hvis du ikke er så meget til læder, kan du selvfølgelig altid gå efter en daybed i stof. Her er der også mange forskellige valgmuligheder. Vælg for eksempel en i velour eller måske i polyester? Når du vælger et stof til din sofa, skal du selvfølgelig også sikre dig, at kvaliteten og holdbarheden er i orden. Her har vi et godt lille trick til dig. Hold øje med hvor højt martindalen ligger på. Martindale er nemlig den enhed, der bliver målt i for at vise hvor slidstærkt et stof er. Tommelfingerreglen er, at martindalen skal ligge mellem 15.000 til 25.000 for, at daybed sofaen kan holde til almindeligt hverdagsslid. Så dette er altid godt lige at have i baghovedet, inden du køber en.

Hvilken farve skal den have?

Når du har valgt hvilket materiale, du vil have din daybed i, kommer næste trin, hvilket er at vælge hvilken farve, den skal være. Du kan vælge den i næsten lige præcis den farve, som du ønsker. Hvis du er glad for farver, er en daybed en helt genial måde at udtrykke dette på. Det er nemlig mere normalt at have en farverig, end det for eksempel er at have en farverig sofa. Du kan altså sagtens vælge en i pink, gul, grøn eller hvad for en farve, du lige elsker. Du kan også få en daybed, der har et mønster. Det kan for eksempel være et flot blomstermønster. Der er selvfølgelig også stadig den mulighed bare at gå efter en enkel i simple farver, såsom grå, sort eller mørkeblå.

Heldigvis er udvalget så stort, så det er helt op til dig, hvordan den skal se ud.

 

daybed på tilbud

Find en daybed på tilbud

Hvis du ikke føler for, at du skal bruge mange penge på en daybed, vil vi råde dig til at holde øje med tilbuddene, der kommer i ny og næ. Du kan nemlig sagtens finde en billig daybed på tilbud hos mange forhandlere. Det handler bare om at slå hurtigt til, når du ser en, da du jo højst sandsynligv

is godt ved, at gode tilbud bliver udsolgt hurtigt. Så det handler bare om at holde godt øje med, hvornår der kommer tilbud på daybeds, og så kan du sagtens finde en til billige penge.

Fordelene

Som du nok har fået en fornemmelse af, er der mange fordele ved en daybed. Hvis du dog ikke er helt overbevist, vil vi gøre et sidste forsøg for, at du bliver det! For at gøre det let og overskueligt for dig, har vi samlet de vigtigste fordele ved en daybed lige her.

  • Du får et sted, du virkelig kan slappe af. En daybed indbyder bare til ren afslapning, hvilket kan være meget tiltrængt efter en lang dag.
  • Du kan tilbyde overnattende gæster et sted at sove med en daybed – så slipper de selv for at tage noget med, hvilket altid er dejligt som gæst.
  • Den tager ikke for meget plads i et rum, så der er mange muligheder med den. Den er ikke kun begrænset til stuen eller gæsteværelset. Mulighederne er nærmest uendelige!
  • En daybed er utrolig stilfuld, og kan nærmest designes lige som du foretrækker. Du kan altså nemt finde én i lige præcis din stil.
  • Der findes daybeds i mange forskellige prisklasser, så du kan helt sikkert finde en, der passer til dit budget.