Lyserød sofa

Den lyserøde farve er ikke længere begrænset til at blive forbundet med små piger. Det er faktisk en af de mest moderne farver inden for interiørdesign. Naturligvis er der forskellige nuancer af den lyserøde farve, du kan vælge, hvilket er med til at afgøre, hvilket look du gerne vil udstråle. Så selvom den lyserøde farve ikke var den første du tænkte på, da du overvejede hvilken farve, din nye sofa skal have, synes vi bestemt, at det er en kandidat, der er værd at overveje.

Lyserød sofa

Cleveland Sofa puf

1.629,00 kr.
6.799,00 kr.

Cleveland sofa

Cleveland 3 pers Sofa

5.999,00 kr.
6.799,00 kr.

Cleveland sofa

Cleveland 2 pers. Sofa

4.999,00 kr.

Hvorfor skal jeg vælge en lyserød sofa?

Det er forståeligt, at du har nogle forbehold ved at vælge en lyserød sofa. Men du skal ikke være så bange for det alligevel. Hvis du, eller en anden i hustanden, dog trænger til lidt mere overtalelse, vil vi prøve at gøre det her. Vi har nemlig samlet nogle af grundene til, hvorfor du skal vælge en lyserød sofa!

Du kan få en lyserød sofa i forskellige størrelser og former

Selvom du måske ikke tror det, er det faktisk muligt at få en lyserød sofa i mange forskellige størrelser og former. Fordi at farven er så moderne, som den er, ved designerne godt, at de skal have et udbud af denne slags sofaer. Derfor kan du sagtens finde en lyserød 2 personers sofa, eller måske en kæmpe flyder sofa i lyserød, hvis det er det, du er på udkig efter.

I forhold til formen er der også nok at vælge imellem. Skal du bare have en lille sofa med open-end, så du får skabt mest muligt luft i rummet, den skal stå i? Eller vil du måske hellere have en hjørnesofa, så du har plads til dig og dine gæster? Og skal sofaen være med chaiselong eller uden? For det er selvfølgelig også altid en mulighed for at vælge.

Der er altså mange forskellige valgmuligheder, når det kommer til størrelse og form på en lyserød sofa. Bare sørg for, at du har målt ordentlig op i rummet, den skal stå i, så du er sikker på, at du har plads til den.

lyserød sofa

Vælg en lyserød sofa i det materiale, du vil

Når det kommer til materialer, er der også en del at vælge imellem. Især inden for stof sofaer. Har du altid drømt om en velour sofa? Hvorfor så ikke vælg en i en lyserød farve? Det vil uden tvivl bringe en elegance ind i rummet. Med det bløde velour og den flotte farve, vil det helt sikkert skabe en hyggelig stemning, som alle vil elske at være en del af. Hvis du dog ikke er så meget til velour, kan du også altid gå efter en lyserød sofa i bomuld eller polyester. Disse stoftyper er lidt mere neutrale, så den lyserøde farve bliver ikke på samme måde fremhævet, som den gør med velour. Du kan altså nemt finde en stoftype, der passer til dig og dine præferencer.

Der er altså mange grunde til at vælge en lyserød sofa. Nu handler det bare om for dig at gå på jagt efter den helt rigtige til din stue!