Grå sofa

Den grå farve er en af de mest populære farver til sofaer – og med god grund. Lige meget hvilken nuance du vælger den i, er det altid en forholdsvis neutral farve, som passer til stort set alle slags indretningsstile. Det er altså altid en sikker vinder at vælge en sofa i grå, og det er en sofa, du kan få glæde af i mange år frem, uden at du skal være bange for, at den går ud af mode. En grå sofa er en tidløs klassiker.

Tilbud
1.999,00 kr.
Tilbud
6.999,00 kr.
Tilbud
8.499,00 kr.
10.999,00 kr.
Tilbud
7.999,00 kr.
12.999,00 kr.
12.999,00 kr.
10.699,00 kr.
Tilbud
9.999,00 kr.
Tilbud
9.999,00 kr.
10.999,00 kr.
3.499,00 kr.

Grå sofa med chaiselong

Felix U-sofa – grå – venstrevendt

7.875,00 kr.

Grå sofa med chaiselong

Felix U-sofa – grå – højrevendt

7.875,00 kr.
Tilbud
8.499,00 kr.
Tilbud
8.499,00 kr.

Grå sofa med chaiselong

Kos sovesofa med chaiselong i grå

6.199,00 kr.

Grå sofa med chaiselong

Kreta sovesofa med chaiselong – Grå

6.199,00 kr.
Tilbud
2.999,00 kr.

Hvorfor skal du vælge en grå sofa?

Der er mange grunde til, hvorfor du skal vælge en sofa i grå. For at gøre det lettere for dig, har vi faktisk samlet nogle af grundene, så enten du, eller en anden i hustanden, kan blive overbevist om, hvorfor den grå farve er et godt valg til en sofa.

Du kan få en grå sofa i mange forskellige former og størrelser

Den første grund til, at du skal vælge en sofa i grå er, at du kan få den i mange forskellige former og størrelser. Vil du bare have en lille 2 personers sofa? Eller måske en 4 personers, hvor du har plads til at have nogle gæster over til noget hygge? Eller hvad med en rigtig stor flyder sofa, så du nemt kan samle din familie og alle dine venner til en rigtig hyggelig aften? Det er også værd at overveje, om du skal have en grå sofa med chaiselong eller ej. Med en chaiselong kan du rigtig slå fødderne op efter en lang dag og slappe af, men du får samtidig også en ekstra siddeplads, når du får gæster over. Der er mange fordele ved en chaiselong, og det er også derfor, at det er så populært, som det er. Dog kan en chaiselong sofa også tage rimelig meget plads, så det er vigtigt, at du har styr på, at du faktisk har plads til en, før du køber en grå sofa med chaiselong.

Den grå farve passer til alt

Selvom det måske kan lyde som en lidt voldsom erklæring, er det faktisk sandt. Ligesom hvid og sort er grå en neutral farve, så det er det perfekte valg, når du styler dit hjem. En sofa i grå vil virkelig passe problemfrit med omgivelserne. Ligegyldigt hvilken farve du har valgt på dine vægge eller tilbehør, så passer den grå dertil.

Det åbner små rum

Rum, som er små, kan være vanskelige at møblere. Ud over at få proportionerne rigtige, skal du også nøje overveje de farver, du vælger til rummet. Det fantastiske ved grå er, at farven holder tingene lette og luftige.

Det er perfekt til at matche med mønstre

Selv hvis du er fan af stærke farver, er grå en fantastisk basis farve at bygge videre på. Fordi det passer godt sammen med så mange andre farver, gør dens neutrale kvalitet det til det perfekte lærred, så du kan matche det med levende og sjove puder, tæpper eller lignende. Kun fantasien sætter grænser her!