Lille hjørnesofa

En lille hjørnesofa er helt perfekt til dig, der ikke har verdens største stue – men alligevel har plads nok til en hjørnesofa. Selvom det er en lille hjørnesofa, har du plads nok til at kunne slappe af efter en lang dag, men også mulighed for at kunne invitere gæster over, hvor I kan sidde i sofaen. Den lille hjørnesofa er altså det oplagte valg til den lille stue!

Hvorfor er en lille hjørnesofa et godt valg?

Hvis pladsen er trang i stuen, kan en lille hjørnesofa være et oplagt møbel at indrette med. På grund af dens form kan den nemlig stå i et hjørne, som du måske ellers kan have lidt svært ved at finde ud af, hvad der skal stå i. Du får altså udnyttet hele din stue med en hjørnesofa, hvilket er vigtigt, hvis det er et lille rum. Med en lille hjørnesofa får du også en fornemmelse af dybde i din stue, som du ikke kan få frem med for eksempel en almindelig lille 2 personers sofa. Denne dybde kommer netop på grund af sofaens form og følelsen af, at hvert en kvadratmeter i rummet bliver udnyttet – på den rigtige måde naturligvis.

Med den lille hjørnesofa kombinerer du altså mange gode ting, og den er faktisk en perfekt størrelse. Du får plads til at invitere dine tætteste venner over til en hyggelig aften, men du får du også plads til noget alene tid foran tv’et, hvis du hellere foretrækker det en dag.

Se hjørnesofa her 

lille hjørnesofa