Lounge sofa

En lounge sofa kommer oftest i et sæt, hvilket bliver kaldt et loungesæt. Det er ofte havemøbler, og derfor står loungemøblerne udenfor. Men du kan også sagtens bruge dem i en udestue eller måske i et flot orangeri? Mulighederne er mange med loungemøbler, og det indbyder uden tvivl til en masse hygge, når du inviterer venner og familie over til dit lille loungeområde.

Mange forskellige muligheder med en lounge sofa!

Når det kommer til loungesæt, har du utrolig mange muligheder at vælge imellem. Det kan for eksempel være, hvordan sættet er sat sammen. Er du bare på udkig efter en enkelt lounge sofa, eller vil du have et helt sæt med sofa, stole og borde? Du bestemmer også selv hvilket slags materiale, det skal være lavet af, og selvfølgelig hvilken farve, det skal være. Mulighederne er mange, og de er selvfølgelig helt op til dig!

Hvilket materiale skal dit loungesæt være i?

Som sagt er der mange forskellige materialer at vælge i mellem, når det kommer til loungemøbler. Går du efter et naturlook? Så vælg en lounge sofa i natur rattan for et bæredygtigt valg eller gå efter polyrattan for et lidt mere holdbart materiale. Du kan også gå efter loungemøbler i teaktræ elle fyrretræ. Der er altså mange forskellige at vælge imellem, dog er der efter det gennemgående træk, at alle materialerne er i træfamilien. Dette er dog ikke et krav, men det er bare det, at en udendørs sofa og andre havemøbler oftest er lavet af, så det er derfor, det er oftest set.

lounge sofa

Hvilken farve vil du have dine loungemøbler i?

Når du har fundet frem til hvilket materiale, du vil have din lounge sofa i, er næste trin at vælge en farve. Her er der også nogle forskellige valgmuligheder, men det der oftest er set, er selvfølgelig naturfarver, som er den farve, der er original i forhold til materialet. Det er dog også muligt at finde loungesæt, der er malet sort eller hvid, hvis du foretrækker dette. Det er dog oftest i nogle ret neutrale farver, at du finder lounge havemøbler i. Hvis du dog foretrækker noget mere farverigt, kan du altid undersøge mulighederne for at farve møblerne selv – vær dog forsigtigt med dette, da du skal være sikker på, at materialet kan holde til det.

Et udendørs loungesæt er perfekt til hygge!

Du kan sagtens finde en udendørs sofa, som er ligesom en flot lounge sofa. Mange af loungesættene er jo lavet til udendørs brug, da det virkelig kan skabe en hyggelig stemning. Du kan altså sagtens finde en flot have sofa, og skabe et rigtig hyggeligt loungeområde udenfor.

Når du vælger lounge havemøbler, og sætter dem for eksempel under et halvtag med en lyskæde eller to, så indbyder du uden tvivl til mange timers hygge en dejlig sommeraften med en masse god mad og drikke. Sørg altid for at have et par tæpper med ud eller overvej en terrassevarmer – så er du sikker på, at I alle kan holde varmen, selv på de lidt køligere sommeraftener.